Post by untertulebi on Feb 7, 2022 1:45:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Yolculuğu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Yolculuğu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sonsuz altın ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Yolculuğu 2022 version ▞▞▞
Supermarket Mania Journey Strategi tsuu
İlk başta sorun yok ama 17. seviyede bitirdiyseniz başka bir seviyeyi indirmeniz gerekiyor, bu çok zaman alıyor. en hızlı şekilde yapman gerektiğine inanamıyorum..
Şimdiye kadar oyun iyi, herhangi bir problem yaşamadım, sadece daha fazla mücevher almanın zor olması, bu yüzden mağazamdaki bazı şeyleri yükseltmemi zorlaştırıyor.
harika bir oyun ama elmas almak çok zor ve satın almak pahalı
Supermarket Mania Journey Strategi tsuu
Bu oyun İnternetli oynanır
Bu oyunu bilgisayarımda oynardım ve çok severdim. Aklıma geldi de telefonuma indirdim. 1. Yükseltmenin yeni seviyelere geçmemesinden nefret edin. 2. Her seviyenin kilidini açmak için DAHA FAZLA mücevhere ihtiyacınız olduğundan nefret edin (önceki seviyelerden çok daha fazlası gibi) 3. Temel olarak zor seviyeleri geçmeye yardımcı olan çoğu şeyi yükseltmek için mücevherlere ihtiyaç duyduğunuzdan nefret edin 4. Aynı turu birkaç kez oynamak zorunda olduğunuzdan NEFRET seviyeyi geçmek için mevcut maksimum mücevherleri elde etmek için her seferinde giderek zorlaşıyor.
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulation ptw
Bu oyun bir aldatmacadır. Bir sonraki kapıdan geçmem için elmaslar için para ödedim. Birkaç tur oynadım ve bu beni sadece geri çevirmekle kalmadı, parasını ödediğim elmasları da aldı. Ayrıca isterseniz oyunu sıfırlayamazsınız. oyunu silmek ve bir daha asla g5 oyunları yüklememek.
Gercekten cok guzel bir oyun kotu yorum yazip kandırmayın 😠
Bu eğlenceli bir oyun ama maalesef ilerleme değil. 0 kristal elde etmek için 40.000 altın ve 10 dakikamı slotlara harcadım, bu noktada ilgimi kaybettim. Bunu bir şekilde düzene koysalardı çok daha zevkli olurdu ama bu eğlenceli değil ve insanların rahatlamaya gittiği bir oyunda olmamalı.
oyun eğlenceli ama bence yükseltmeler çok pahalı. herkesin madeni para satın almaya gücü yetmez, bunu göz önünde bulundurmalısınız
İyi oyun, ama kristalleri almak çok zor ....Kristal kazanmak için her turu 5 kez oynaman gerekiyor ve sonunda kazandığında, sadece bir standı yükseltmek için birçoğuna ihtiyacın var...Lütfen bu konuda bir şeyler yap.
Süpermarket oyununun kendisi eğlenceli olsa da, oyunun yarısından fazlasını pokilere harcıyorsunuz veya ilerleyemiyorsunuz. Bu gerçekten tehlikeli bir oyun.
Bu oyunu her zaman her cihaza indirin! Yükseltmeler için elmas elde etmek için kesinlikle para harcanmalıdır. Bunun dışında onları tamamen çok yavaş biriktireceksiniz.
Yani idare eser ama daha olabilirdi çok ilkokul oyunu gibi ama güzel bir de eşyaların gerçek yülseltmek için çok para istiyor
Bir türlü açılmıyor
bence efsane bir oyun kesinlikle tavsiye ederim
Bu oynadığım en iyi süpermarket oyunlarından biri, keşke aynı anda daha fazla elmas verilseydi veya yükseltmek için gereken daha düşük miktarlarda olsaydı. Bir şeyle ilgili bir sorunum vardı ama şikayet ettiğimde nasıl düzeltebileceğime dair tavsiyeler verildi. .
çok kolay ve çocuklarıma kendi başlarına nasıl market alışverişi yapacaklarını ve ne tür şeyler alacaklarını öğretecek bir oyunum var
Vay be çok iyi oyun
fotoğraftaki gibi bir oyun arkadaşı eski oyuncunun aynısı yüklemeyin tavsiye etmiyorum😠😠😠
Uygulama iyiydi. Grafikler ve görseller de cabası.
Bu oyunu gerçekten sevdim ama ilk kapıyı geçtikten sonra kendi paranızı elmas satın almadan harcamadan bölümleri tamamlamanız neredeyse imkansız.
oyunuz çok güzel ama çok fazla harcamam onca geçmiyona çok güzel ama çok fazla harcamam onca geçmiyona kadar iyi ama çok fazla harcamam onca elmasılana ile arasında kalmışım ben hiçiey yapamadan gidiyo bence iyisin oo en boşları yerindem zaten her şeylr ilgileniyoeuz bide oov ooo iş ama oyunuz çok fazla güzel hale getirilmişse dahada güzel olur
Supermarket Mania Journey Strategiya xiv
Harika bir oyun ama değerli taşları yükseltmek ÇOK uzun sürüyor ve onları kumarhanede kazanmak neredeyse imkansız. Lütfen kolaylaştırın! silmeyi düşünüyorum.
Bence bu oyun çok güzel tabi oynamayı bilenler ve sinirlenmeyenler için tercih ediyorum.
eski versiyon daha iyitdi
İyi oyun
Bu eğlenceli bir oyun, keşke daha fazla elmas almanın bir yolu olsaydı. Bitirmek için her seviyeyi 4 kez oynamalısın ve seviye başına toplamda sadece 6 elmas alırsın. Gerekli yükseltmelerin çoğu 40 elmastır, yani sepetinizi veya paspas ve kovanızı yükseltmek için 7 tam seviyeyi 4 kez oynamanız gerekir. Bu oyunların paranı harcamanı istediğini biliyorum ama bir video izleyerek ya da başka bir şey izleyerek elmas almak için döndürdüğün bir çarkları olmalı.
Bu oyunu seviyorum. Bu zorlu ve oynamak kolaydır. Oyuncu iyi ve hızlı oynadığı sürece elmas almaya gerek yok
Oyun güzel ama çok pahalı. Daha yüksek seviyelere ilerlemek istemiyorsanız tavsiye etmem.
İğrenç eski surum daha güzeldiii
kötü cok kötü parlamayan parayla yapılan bir oyun türkce dil desteyi yok.elmas almak kolay olsa yine iyi olurdu 1 yıldız bile fazladan almak
Bu oyun iyi ama yükseltme fiyatı yüksek ve satış fiyatı düşük ve madalya kazandığınız için tekrar 1 seviye 4 oynuyorsunuz ama bence bu çocuklar için iyi bir oyun merhaba onun dükkanı gibi oyundan zevk alın ama bu oyunun ödülü çok yüksek ve elmas ve daha fazla seviye iyi ama bu oyunu seviyorum çok ilginç ona deneyimimi 2 yıldız veriyorum
Supermarket Mania Journey Chiến thuật deq
Muhtşm
Çok yavaş ilerliyor oyun bir kaç dakikadan izlemek izlemeniz gerekiyor çünkü çünkü şey olan kişi sayısı az olduğu için yapacak bir şey fazla olmuşuor 12. levele kadar canımı çok sıktı
Fena değil. Ama bu sıkıcı. Müşterileri hızlandırabileceğimiz gibi bu konuda daha fazla oyun seviyorum. Bu oyunda yeniyim. biraz keyif aldım. Ama bu bazen yavaştır.
bu oyun harika! daha fazla Mücevher kazanman gerekiyor. umarım, oyunda sadece jeton kullanılsa bile dükkanı yükseltebilirsin. Teşekkürler!
Oyundan gerçekten zevk alıyorum Konsepti seviyorum ve çok bağımlılık yapıyor, ancak elmasları biraz daha kolay elde edebilmeyi diliyorum. Elmas almayı kolaylaştırabilirseniz veya elmas gerektiren bazı şeylerin maliyetini azaltabilirseniz, bu oyunu mükemmel hale getirir. Elmaslara daha kolay ihtiyacınız var. Yükseltmelerin maliyetini çok fazla azaltın
bən hiç oynamadım ama şimdi yüklüyorom nası bir oyun bilmediyim için 3 vərdim beyensem 5 vericem beyenmesem 1vericəm tabi ki🌼🌼🌼
Bu çok zor. Seviye ilerledikçe güzel. Ama elmasları elde etmenin zor olması ve oyunun yükseltmelerinin çok pahalı olması can sıkıcı.
1 yıldızlı değerlendirme vermekten nefret ediyorum ama bu çok fazla. Önce zaman yönetiminden tamamen kurtulurlar ve bunu bir maç 3 oyununa dönüştürürler. Ama şimdi zaman yönetimini geri getirdiler, yay! Hayır hariç, çünkü "ilerlememi yüklemek için uygulamanın en son sürümüne yükseltmem" gerektiğinden G5 arkadaşlar hesabıma erişemiyorum Kaldırdım ve yeniden yükledim ama görünüşe göre bu yapmıyor mu? Ve böylece, ne yazık ki benden 1 yıldız.
Amk çocukları eskisürümün oyunundan😤
Bu oyunu gerçekten seviyorum. Yaptığı baskıyı seviyorum. Haksız değil ve karakter çok yavaş ilerlemiyor, sen yaptın yani doğru. teşekkürler bu oyunu seviyorum
harika bir oyun
Bu neredeyse 6 yıldır en sevdiğim oyundu, ne yazık ki anlamını bilmiyorum hemen hemen her şeyi yükseltmek için neden elmas almam gerekiyor, bu oyun eski günlerdeydi, şimdi oyunu oynamak için gerçek paraya ihtiyacınız var, ben demek ki eskisi gibi oyundan zevk almak benim için adil değil.
Belirli bir noktadan sonra oyunu düzgün bir şekilde oynamak için yeterli miktarda mücevher kazanamazsınız. Seviyeler iyi bir şekilde son derece zorlaşıyor, ancak sonunda bir kasa, sepet, güvenlik görevlisi gibi yükseltmeleri satın almanız gerekiyor. daha sonra sıfırlanır ve her seferinde daha yüksek miktarda mücevher gerektirirler ve mücevherleri satın almaya devam etmek gerçekten pahalıdır. Bu oyunun sadece bir aldatmaca gibi görünmesi çok üzücü. Bu mantıklı değil çünkü gerçekten eğlenceli bir oyun
Kimse tavuk almıyor
Supermarket Mania Journey Strategy xtl
Bu oyun çoook ekonomik ve mükemmel. Ben bu oyunu aşık olmak hiç bir sorunu yaşamak için 5 yıldız verdim. tavsiye ederim. Öne çıkması için (rastgele)hahdhedmwkkwywyqyeyhxnmsndnsloooamsmbdysuehcbbcvdgwueiiooklsk
Supermarket Mania Journey Chiến thuật deq