Post by untertulebi on Feb 7, 2022 1:42:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod אבני חן רבות ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
המשחק היחיד שאפשר לאהוב ולהמשיך לשחק בו ברצף ממליץ מאוד
הפקדים לא עובדים. כשאני רוצה להתקדם ולהפוך המשחק חושב שאני רוצה אולי. המשחק עשוי להיות טוב יותר אם היוצרים יקשיבו לביקורות של 2 ו-1 כוכבים
טוב שאתה פשוט צריך לעשות את התרגול ולהתרגל לזה. אבל אני מסיר את זה כי אני די צריך לשלם כדי ליהנות. אתה צריך לשלם עבור מפות שונות ואני אפילו לא יודע אם זה מקוון אז זה משעמם אבל כיף שלמדתי, אבל אז להבין שלמדת לחינם.
אחד ממשחקי הסקייטבורד הטובים ביותר ששיחקתי, הוא ממש כיף וממכר. הייתי נותן לו 5 כוכבים, לא היינו צריכים לקנות מפות אחרות. אבל בסך הכל זה משחק מעולה
המשחק הזה מדהים וסופר ריאליסטי! אבל הייתי נותן רק 4 כוכבים בגלל התקלות. יש כל כך הרבה תקלות ואני מקווה שכולכם תפתרו את זה!
המשחק בסדר, ללמוד כמה טריקים הוא במזל טהור כי אין הדרכה ספציפית עבורם. אכזבה גדולה היא שאתה צריך לשלם עבור מפות אחרות לשחק בהן, אם היו לפחות 3 מפות בחינם, זה היה עושה את המשחק מוצק.
מישחק טוב מאוד
הפקדים נוראיים ואם יש לך אצבעות גדולות לא תוכל לשחק.
Touchgrind Skate 2 กีฬา qchl
זה משחק טוב אבל הנפילה שלו היא שאתה צריך לשלם על כל מפה אחרת
לשלם 2 Play הא? וואו P2P שלו אבל בקרות גרועות ברצינות. אם הבקרות טובות יותר, הכסף שהוצא צריך להיות שווה את זה לא ככה
בסדר ....
אני אוהב את זה...ואני אוהב סקייטבורדים
הגרפיקה הייתה נחמדה והיה מאוד כיף לעשות טריקים. דירגתי שלושה כוכבים כי אתה לא יכול לקבל מפות בחינם, אתה צריך להוציא כסף רק כדי לפתוח מפה
המשחקים טובים אבל זה יהיה טוב יותר אם תוכל לפתוח רמות על ידי הרמה לא לקנות את כולם
Touchgrind Skate 2 กีฬา qdo
אני אוהב את המשחק אבל אני חושב שצריכה להיות אפשרות כלשהי לתת לאנשים הזדמנות לפתוח רמות מבלי לרכוש את כולן. אפילו ציון מטורף כדי לפתוח 1 לפחות לבחירתך. ואז קנה את השאר. אולי להוסיף גם לוחות בגדלים שונים?
הורד Shadow Skate 1.1.0 APK אנדרואיד - APKFlame
לא עובד כמעט
Touchgrind סקייט 2; 10 ילד סקאטר
זה משחק טוב אבל הפקדים מרגישים מוזרים וקטועים. זה סופר קשה לשחק את המשחק הזה. אני משחק כבר איזה 20 דקות ואני בקושי יכול לעשות אולי. הפקדים כל כך קשים. אני רוצה עדכון עם פקדים מעודכנים. כשזה יקרה אני אשקול להתקין מחדש את המשחק הזה. וגם הייתי רוצה מדריכים כדי להמשיך את השילובים. אפילו אם אני לא יכול לעשות שילוב... גלישה רגילה היא הרבה יותר קלה מזה. למפתח לא אכפת מהמשחק הזה ונטש אותו לחלוטין
Touch grind Skate 2 .-.-. .000A .000A. 118. 2:54. 11mo. VENT. ovrkast. 14.2K. 2:40. 3mo. rip screw (piano cover). mrkhanfident. 53.1K. 2:18.
נדיר
המשחק הזה מהנה אבל ברגע שאתה רוצה להשלים את האתגרים כמה מהם הם הדבר הכי בלתי אפשרי אי פעם
משחק טוב מאוד עם זאת, כמה טריקים הם בלתי אפשריים כי הם נחשבים כמו אחרים כמו קספר התהפכות נחשבים כסיבובים מאוחרים ומשום מה התהפכות כפולות קדימה הן רק כפולות כפולות גם בבקשה הוסף עוד אתגרים לחצר האחורית שלי סיימתי את כולם ואני לא יכול להתקדם מעבר לסקייטר מבלי לרכוש את המשחק
חוברות לבכות לבבי מתחייב פ לבעיה לבקרה בקבוצת פועלים לדוגמה בחינות לדוגמא כלל פנסיה אודטה
זוהי אלטרנטיבה מצוינת ל-True skate. זה משחק סופר מהנה. הדבר היחיד שמעצבן בו הוא שאי אפשר לשנות מפות בלי לשלם. עם זאת, המשחק הזה מדהים ואני בהחלט ממליץ עליו.
לצערי אני לא יכול לתת 0 כוכבים.. אז הנה לך סקירת כוכב אחד למשחק הנורא הזה. אתה לא יכול ללכת למפה אחרת! רק אם אתה משלם! השלמתי את כל האתגרים (שהיו קלים, אגב) ועדיין הייתי צריך לשלם עבור הפארק הבא. אז שמור על המשחק הסרטני שלך ותחנק ממנו! - 10 כוכבים!
חרה של משחק 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😷
כיף בטירוף
Touchgrind Skate 2 Sportspel cpij
זה כיף אבל בחצר האחורית שלי, האתגר תעשה פופ לדחוף אותו למגלשת בור. עשיתי את זה 3 פעמים עכשיו וזה לא אומר לי שאני מהמר על האתגר. אבל חוץ מזה המשחק סלע אני גם לא אוהב איך אני צריך לשלם עבור סקייטפארק חדש אבל אני אוהב את המשחק.
אני יכול לשחק במשחק הזה
המשחק הזה נמצא בנקודת עמדה טובה אבל זה תמיד יכול להיות טוב יותר כמו הוספת הילוך איטי אם נקנה את הפארקים האחרים או קרדיט סקייטרים כדי שנוכל לקנות חפיסות סקייטים אחרות ועוד. אנא שימו לב
המשחק קל אבל לוקח קצת זמן ללמוד את הטריקים. זה בהחלט משחק שהייתי ממליץ עליו ואני מקווה שעוד אנשים ינסו את המשחק בעצמם, גם הגרפיקה טובה להפליא.
משחק מגניב, גרפיקה נהדרת אבל יש בעיה אחת ענקית... ראשית, לגבי התקלות, אף אחת מהן לא גדולה מספיק כדי לגרום לך כאב אז הם רק משהו לצחוק עליו. לבעיה... זה לא רק שכר כדי לנצח, זה שכר לשחק. אתה מקבל מפה אחת בחינם, והאחרות הן עד $3 כל אחת. וזה שאתה מקבל הוא זעיר. הלוואי שניתן יהיה לפתוח את הנעילה של המפות האחרות באמצעות משחק במשחק, לא בעבודה בחיים
רוצח זמן נהדר, הפקדים נהדרים וקלים ללמידה. אין פרסומות, וזה מדהים.עם זאת, ואני לא בטוח אם זו תקלה או אם אני עושה משהו לא בסדר, אבל אני ממשיך לאבד את הקו שלי במהלך טחינה. חשבתי שהטיימר אוזל אבל הבנתי שזה לא המקרה. הציון עדיין עולה אבל מתחיל סכום חדש ללא מכפיל ברגע שאני נוחת אותו.
Touchgrind Skate 2 Спортни koj
זה באמת משחק מדהים אבל העניין הוא שהוא צריך להיפטר מאפשרות הפרימיום לקנייה ואני בטוח שרוב האנשים שמקבלים ומורידים את המשחק הזה הם בני נוער שאין להם סוג כזה של כסף אז אתה יכול לגרום למשחק דרך כך שהיא תיתן לך את המפה החדשה לאחר שתסיים את כל האתגרים ואז תוכל להרוויח כסף מלוחות פרימיום ומדבקות ואחיזה זמינה רק לקוני פרימיום. אני חושב שזה מדהים אבל הזמינות היא מטורפת. תודה על זמנך.
אהבית
זה היה טוב אבל היו כמה דברים שעצבנו אותי כמו איך אתה יכול לקנות רק מפות ולא הצלחת להרוויח אותם, בזמנים אקראיים הייתי מאבד את רצף הנקודות שלי, הייתי טלפורט הצידה תוך כדי טריק, והפקדים לא יעבדו 100% הזמן
זה כמעט בלתי אפשרי לעשות אף אחד מהטריקים לדברים רבים בדרך שלך
PK XD - Play with your Friends Eventyr krh
זה משחק ממש כיף אבל זה מרגיז אותי שכשקניתי אותו קניתי את כל המפות וכשיוצאת חדשה אני עדיין צריך לרכוש אותו.
פקדים הם נורא קשה לעשות משהו מכוון ולא יאפשר לך רווח בין האצבעות אז יש קרוב כדי להסתובב על הסקייט בורד. גם אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל קשה לשחק עכשיו. פעם היה קל אבל עכשיו אתה בקושי יכול לעשות משהו פשוט. 😔😔😔
שונא את המשחק הזה מסיבה אחת, בכל פעם שאני מנסה לעשות טריק במדריך, הוא רק מעלה תוספת שאומרה, "האם אתה רוצה לקנות את זה, האם אתה רוצה לקנות את זה"... וזה ממש לא מעצבן רק זה מעצבן, בגלל זה אני לא יכול לעשות את המדריך ואז אני לא יכול לעשות שום דבר באפליקציה הזו
אני אישית לא אוהב את זה כי זה פשוט לא עובד. זה גם שכר לשחק. יש לך מזל שאני נחמד מספיק כדי לתת לך שני כוכבים
5 משחקי ה- BMX הטובים ביותר לאנדרואיד! - אפליקציות 2021