Post by untertulebi on Feb 7, 2022 1:36:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - بازی پازل ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - بازی پازل IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک بی نهایت primogems ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles - بازی پازل 2022 version ▞▞▞
Save the Masters Arkadne igre lot
این می تواند یک بازی واقعا خوب باشد. من 2 ستاره دادم چون راه زیادی برای تبلیغات وجود دارد و درست در وسط قرار دادن قطعات کنار هم. هر چند قطعه یک تبلیغ دیگر دریافت می کنید. برخی از بازی های پازل قبل و بعد از بازی و برای دریافت سکه های اضافی تبلیغات دارند. که بسیار قابل تحمل تر است. همچنین، ممکن است چیزی را از دست بدهم، اما صفحه نمایش تمام صفحه آنطور که تبلیغ می شود نیست و نمی توانم از همه فضای اضافی اطراف برد استفاده کنم. اگر زوم کنم بیشتر اوقات تخته را می گیرد و نمی توانم کل پازل را ببینم.
وای تبلیغات خیلی زیاد من 2 تا پاپ آپ وسط اره منبت کاری اره مویی به اضافه اونهایی که بینشون بود داشتم! پس دارم حذف میکنم شرمنده به غیر از این که برنامه خوبی است.
از زمان ارتقاء نمی توان قطعات را چرخاند!
Quebra-cabeça Quebra-cabeça dhx
به جمع کردن پازل ها بروید تماشای یک معمای پخش آگهی که تمام می شود تماشای یک آگهی برای گرفتن امتیاز یا سکه های شما آگهی دیگری را تماشا کنید. دانگ من فقط می خواهم پازل انجام دهم.
پازل جالب بود به نمایشگر بزرگتر نیاز دارد
به فضای بیشتری برای قطعات در بازی نیاز دارد.
Jigsaw Puzzles - puzzle games Mõistatusmängud peq
قبلا عالی بود بدون جوراب نگران اضافه کردن بازیهای رایگان نباشید، اما اکنون همه پازلها قفل شدهاند تا زمانی که پازلهای ساده خستهکننده را برای سکهها انجام دهید. شما نمی توانید 5hem را بدون بمباران شدن با مواد اضافی کامل کنید. قبل و بعد یا با یک اخطار، اما هیچ راهی برای وارد شدن به جریان و لذت بردن از خود وجود ندارد، در حالی که در وسط قرارگیری هستید، هر حرکت دوم باعث افزایش می شود. دیگر از این راضی نیست. انشالله که بتوان آن را حل کرد
سلام، پازل ها عالی هستند، اما اکنون هر چند ثانیه یک بار توسط تبلیغات کاملاً خراب می شوند. داره به جایی میرسه که دیگه نمیخوام بازی کنم😢
آرامش بخش (من همیشه هنگام گوش دادن به تلویزیون یا رادیو از این استفاده می کنم). شامل ویژگیهایی است که طرفداران واقعی پازل میخواهند، مانند توانایی مرتبسازی قطعات لبه، زیرا افراد پازل همیشه با لبههای هر پازلی شروع میکنند.
این واقعاً به من آرامش می دهد، اما بالاترین قطعه ای که توانستم از بین آنها انتخاب کنم 750 بود و فکر می کنم 1500 بود، اما اکنون شما نمی توانید آن قطعات را انتخاب کنید. الان 400 به پایین است. 750 واقعا برای من خوب بود زیرا من را به چالش کشید. پس به همین دلیل است که سه ستاره. 400 خوب است، اما من باید پازل های سختی را پیدا کنم تا از استفاده از این مقدار لذت ببرم. چه اتفاقی برای 750 و 1500 افتاد؟
من می خواهم از این برنامه در رایانه لوحی خود استفاده کنم اما بارگذاری نمی شود. فقط روی گوشی های من این تنها برنامه پازلی است که دوست دارم از آن استفاده کنم. بسیار کاربر پسند
تازه نصب کردم
واقعاً از این بازی لذت بردم اما اکنون آنقدر از آن لذت نبرید زیرا به نیمه انجام دادن در یک زمان تغییر کرده است.
عالی بود وررری گود
سرگرم کننده س!
من این بازی را دوست دارم، زمانی که کار می کند. هر بار که آن را بازی می کنم، در هر دستگاهی، هر چند دقیقه یکبار خراب می شود. آنها ویژگیهایی را که قبلاً دوست داشتم، حذف کردند، مانند جارو کردن تمام قطعات شل در سینی برای کمک به شل کردن تخته. با این همه آپدیت نمی توانم باور کنم که این بازی هنوز اینقدر خراب می شود. اگر بازی ای درست نمی کنید چه چیزی را به روز می کنید؟
بسیار سرگرم کننده است، بد نیست برای خرید قطعات پازل با اندازه های مختلف سکه خرج کنید.
خیلی عالی خیلی باحاله سرگرمیه خوبیه
برای دوست داشتن این برنامه استفاده می شود. ساعت های زیادی را صرف استراحت در آن کرد. چند هفته پیش شروع به چسبیدن کرد و وقتی بیرون آمدم و دوباره به داخل برگشتم، معما حل شده به نظر میرسید، اگرچه هیچیک از قطعات قفل نشده بودند. خیلی خسته شدم، پس از نصب مجدد خسته شدم. نسخه جدید وحشتناک نمیتوان تکههای شل را از روی تخته جارو کرد تا قطعه گمشده را که در پازل پنهان شده است پیدا کرد، اما بدتر از همه این است که نتوان قطعاتی بیرون از پازل داشت. همچنین نمی تواند بزرگنمایی کند. شرم بر شما توسعه دهندگان.
من یک ستاره میدن برای اینکه هنوز بازی نکردم ولی فکر میکنم بازی عالی ی سرگرم کننده ای باشه 🙂وقتی که بازی رو ریختم بازم میام تا نظر بدم منتظرم باش
خیلی بدی ستاره هم ازسرش زیاد است
خیلی مزخرفه اصلا با نت چه بی نت باز نمی کنه همین یه ستاره برای نظر دادم
از پازل بیرون آمد و نتوانست برگردد. مجبور شدم چندین بازی دیگر را پشت سر بگذارم و در نهایت پازل را دوباره باز کنم. عاشق پازل فقط نمی تواند در آن بماند!
سخته ولی لذت بردم این کمک زیادی به تازه کردن ذهن شما می کند.
بنابراین اگر قطعه ای را گم کرده اید، باید آن را جدا کنید تا قطعه گم شده را پیدا کنید. بنابراین همه چیز به دیدگاه فرد بستگی دارد!
بارگیری خیلی طول می کشد. تبلیغات بسیار زیادی برای بارگیری پازل. اتلاف وقت. پازل ها خود واقعاً خوب هستند، اما تبلیغات بسیار طولانی. تو منو از دست دادی!!!
Quebra-cabeça Quebra-cabeça dhx
خوب است اما کمی کسل کننده است من آن را دوست دارم اما می خواهم موسیقی در آن باشد و آن را دوست خواهم داشت، لطفا موسیقی را در آن قرار دهید
من از پازل لذت می برم. من این یکی را دوست دارم زیرا شما می توانید تعداد قطعاتی را که می خواهید انتخاب کنید. بهترین پازلی که پیدا کردم و نگهش داشتم. متشکرم!
اقمخل😈😈😑
حدس می زنم همه توسعه دهندگان بعد از مدتی حرص بخورند. بنابراین، این یک برنامه پازل عالی است، اگر شما از تماشای یک تبلیغ هر 4 تا 5 دقیقه لذت می برید. قبلاً لذت بخش بود، حالا با همان 2-3 تبلیغ دائماً قطع می شود!
بازی خوبی است اما بدون افزودن نسخه رایگان برای خرید
همانطور که گفتم دلایل رقت انگیز. چند نفر شکایت می کنند و شما این فضا را در آنجا قرار می دهید و بازی را برای همه کسانی که مشکلی نداشتند خراب می کنید. و من یک کاربر بدون تبلیغات هستم. شاکیان احتمالاً نمی توانند از دستگاهی که روی آن بازی می کنند استفاده کنند. اما اگر برای مردم مشکل ایجاد می کند، چرا قطعات را در بالای صفحه قرار ندهید؟
بازی خوبیه ولی من دارم حذف می کنم چون الان هر وقت یه قطعه رو وصل میکنم یه تبلیغ دارم. یه کم مسخره 🙄 به نظر من.
من واقعا از این بازی و مجموعه های پازل لذت می برم. اما، اگر بازی کند نمی شد و مهره ها به سختی حرکت می کردند، بیشتر دوست دارم. من باید بیرون بروم و دوباره وارد بازی شوم و گاهی اوقات این حتی کمکی نمی کند ...
پازل های زیبا اما حرکت دادن قطعات به اطراف در تبلت من ناخوشایند است. سعی کردم آنها را با انگشت خود حرکت دهم و با استفاده از یک قلم با نوک لاستیکی با همان نتایج. باشه بازی رو پاک میکنم نه تنها تکههای پازل مشکل دارند، بلکه در حین انجام پازلها، پاپآپهای زیادی تداخل ایجاد میکنند. لذت را از بین می برد.
من دوست دارم که چگونه همه قطعات در نواری در پایین قرار دارند که می توانید در آن پیمایش کنید. تنها شکایت واقعی من این است که فضای خالی زیادی در اطراف خود پازل وجود دارد، اما برنامه به شما اجازه نمی دهد قطعات را در آنجا قرار دهید. من میخواهم بتوانم قطعاتی را که با آنها کار میکنم بیرون بکشم و آنها را خارج از قسمت پازل بچینم، و شما نمیتوانید این کار را انجام دهید. (PS من یک مشکل مختصر با صدای عجیب و غریب و موسیقی از برنامه داشتم، اما یکی دو روز بعد دوباره عادی شد.)
بالا نمیاره😠
خوبه مرسی
تبلیغات بیش از حد بعد از اولین پازل.
سیستم سکه کمی آزاردهنده است اگر راحت تر به پازل بیشتری دست پیدا کنید، یک پنج ستاره است.
می تواند یک بازی خوب باشد، اما تبلیغات بسیار زیادی دارد.
این یک برنامه بازی عالی است، آن را دوست دارم. متأسفانه هیچ راهی برای انتقال پیشرفت از یک دستگاه به دستگاه دیگر وجود ندارد. امیدوارم قابلیتی برای پشتیبان گیری پیشرفت وجود داشته باشد.
من موارد اضافه شده را درک می کنم اما لطفاً آنها را در انتهای پازل قرار دهید نه زمانی که ما در حال انجام پازل هستیم. برای پول نیش میزنم.. جدا از این که من از بازی لذت میبرم.. پس سوال...آیا حذف اضافات رایگان است؟؟؟؟
خیلی بده
هرگز جایگزین اره منبت کاری اره مویی مناسب نمی شود، اما بد نیست.
سخت