Post by untertulebi on Feb 7, 2022 1:26:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара глитцх примогемс ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Ретардеееееее
Preuzmite World Tag Team Wrestling Revolution Championship 3.1 ...
Православни Црквени Календар Mod apk Scaricare
Уређивање моје рецензије од пре неколико месеци само ажурирање. Игра је одлична и драго ми је да је још увек ту. Ако постоји неколико ствари које бих променио јесте како је стварање ликова мало тешко, али забавно. Одлична игра у целини
пуно грешака и пропуста, некомплетне приче, поправка челичних шибица и последњи човек који стоји јер је потребно вечно да се заврше
Real Cake Maker 3D Bakery Simulasi vxp
Wrestling Revolution Sportspiele rhx
Ово је моја омиљена игра. То је најбоља игра коју сам икада играо или видео. Међутим, постоји један проблем, зашто не можемо да будемо и борци и рвачи у исто време. Заиста је досадно што морате да престанете да будете рвач пре него што постанете букер. Желим да могу да играм две утакмице истовремено. Али апликација је заиста добра. ПС Имам једанаест година.
Одлицна игрица као кецери.
Ова игра је најбоља, али понекад ова игра не ради
Било је 5 звездица када је креатор био слободан. Уживам у игри и поштујем гужву, али ово је апсолутна лаж, учините је поново бесплатном. Није ми сметало да друге игре креирају, али ова игра је смеће и ви то знате
игра није фер када некога приквачим реф се не рачуна ни када је нечије здравље на 0 и издржљивост, јесте да ме некако победе на пола или пуно здравље.
Почео сам да играм ову игру пре годину дана.. И ова игра је фантастична....... Величина је само близу 50 мб и скрипта је превише добра.... Толико ми се допала... Али желим ажурирања да буде занимљивије....... Увек ћу оцењивати пуне звездице🌟.. И предлажем вам да играте ову игру... -КУМАРРОУСХАН
Најновији твитови од RWR Wrestling (@rwrwrestlingrwr). We are Revolution Wrestling Reborn, we are a PC E-Fed that runs on WWE 2k19 and runs shows on
Ово је само исправка и преузмите врестлинг револутион 3Д боље од овог Фффффффффффффффффффффффффр
Сада не могу да направим сопствени лик. Стара верзија је невероватна.
Има толико грешака
Недостаје ми стара верзија ове игре. Тада сам ово могао да играм ван мреже, а не као ажурирану верзију
Можете ли да НЕ учините да почнемо од текућег месеца у којем се налазимо!??!!😡 Пустите нас да играмо без временског циклуса! Или само да почнемо од јануара или тако нешто!😒
Ова игра је сјајна. Забавно је ићи од почетника до шампиона, а бонус је када савладате ову игру, постајете прилично борбени професионалац у било којој другој игрици.
Свиђа ми се игра. Али имам замерке. 1. Прво је меч из снова био бесплатан, а сада није. 2. Зашто ниси додао пакао у ћелију. Молимо вас да решите ове проблеме тако што ћете ми одговорити Мдицке
Sport vision trgovine zagreb
Odmah preuzmite aplikaciju Wrestling Revolution 3D za Android u prodavnici Aptoide! Bez dodatnih troškova. Ocena korisnika za aplikaciju Wrestling
Ова игра је ужасна, здравље ће једноставно нестати, а ја још увек не побеђујем, а ударање повређених делова не прави већу штету
Не можете ни да играте егзибициони меч без плаћања. Ова игра је некада била најбоља док је нисте једноставно уништили
Иритантно је што морају да вребају, а ја њих и избијање у року од неколико секунди. Али када мој лик нема здравље, не могу ништа да урадим
добро је али шта радиш са новцем? то се само односи на ваш 'животни стил' и куповину ствари које вам А.И нуди....Неком А.И треба ми и посао, А.И рвачима треба предуго да се попну у ринг, а судије мање реагују.
preuzmite modirane Android aplikacije i igre - APK Google
Рвачка револуција је добра одлична игра. Али лош део је што га морате надоградити.
Wrestling Revolution Thể thao xec
Preuzmite Wrestling Revolution 3D MOD APK (otključano sve) najnovija verzija za Android. Ako preuzmete Wrestling Revolution 3D APK,
Aj lee sexy
Свиђа ми се твој труд, човече, уложио си много труда у анимацију и хитбоксове што је лепо за ову игру, али предлажем да унајмиш некога ко може да дизајнира лик ја волим ову игру
Ово је дефинитивно моја омиљена игра коју имате (за сада), а затим следе Супер Цити и Сцхоол даис, иако постоје неке грешке које морате да поправите и било би лепо када бисмо могли да играмо као још један рвач без надоградње. Али генерално невероватна игра и ево неколико предлога за игру. Олимпијске игре (фудбал, тенис, кошарка итд.), животна игра (породица, послови, новац), тркачка игра (возила, трке, надоградње), и на крају игра шоу талената (каскадера, судије, телохранитељи).
То је одлична игра за љубитеље рвања, али има толико досадних карактеристика. Понекад ћете устати и ваш лик пада без разлога. Циљање није баш добро, ако нисте у складу са њима, промашићете, али вештачка интелигенција неће. Ако трчите на АИ, они ће пре напасти и ударити вас пре него што можете сваки пут. Много угодније на рачунару.
Partizan
Веома добра игра, али имам забуну да ли је ова игра у вве стилу? Господине молим вас повећајте називе и имена ликова, онда је боље да играте ту игру
prati najbolje sportske, dečje, filmske, zabavne, muzičke i informativne TV kanale. Mtel TV aplikacija ti omogućava da u svakom trenutku gledaš omiljene
МУЦХ Преферред Врестлинг Револутион 1.0 (БЕТА) Као ТАДА бисте лако могли да направите своје рваче и да уређујете друге! Чак вам је омогућио да користите сопствене МП3 као музику за улаз... Шта се догодило од тада??
Ваше игре су добре, али ме не пуштају да играм јер нема контрола на екрану
најбоља игрица икада јесте да игрица има лошу графику али је добра
Ова игра је ужасна јер судија треба да успори и када постанеш судија толико си брз и нешто ти се деси чак и када ништа ниси урадио а када је твој непријатељ слабо здравље они су као потпуно здравље
Некада сам играо ову игру 24/7. У почетку сам волео да правим свог рвача и да видим куда ће њихова каријера да иде. Али то је променило чињеницу за коју знам да морам да платим чак и да променим свог рвача. У почетку је ужасно. Волим игре овог човека, али молим вас промените ово
У овој утакмици судија добија мито и то отежава победу
Једва могу да добијем прву борбу, а мој противник се стално диже са земље сваки пут када га ухватим, ово мора да је гора игра коју сам играо из серије у овом друштву
industrial revolution called Industry 4.0 (smart and digitized factories), the new ... ing and wrestling) had an average injury rate.
Добро, али ме нервира када су у питању трајни костими и имена. 2 звездице
Једноставно га волим и такође је смешно
То је добра игра, али након што смо провели превише времена у едитору за прављење нашег лика и пресвлачење и потезе, власник нас је насилно замолио да променимо крпу, крећемо се. И то нам је дало глупе погледе и покрете
Сјајна игра Волим је играм је годинама, али прича се никада није променила, потребно је додати још потеза. Али, ја то волим. Такође треба додати још линија приче плус наслови ће се ускоро уклонити ако је мој лик повређен рецимо три недеље, његова титула буде узета.
Мрзим ову игру. Када покушам да побегнем од људи, увек ме зграбе док су на земљи. А када покушам да их натерам да заврше меч, не иде. Али када то уради рачунар, ствар увек функционише исто са свим вашим другим ужасним играма.
Искрено, игра има добар концепт и невероватна је, али једини проблем који имам је то што је мало тешка, али сам само глуп, вероватно сам само нооб у игрици...ХВАЛА!
Ова игра је 🎮💕веома добра 👍😎али морају откључати 🔓све друге ствари