Post by untertulebi on Feb 7, 2022 1:17:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Find the Difference 1000+ levels ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Find the Difference 1000+ levels IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem punkte ▞▞▞
▞▞▞ Find the Difference 1000+ levels 2022 version ▞▞▞
Mängud külmuvad regulaarselt, mis on tõesti tüütu. Samuti on liiga palju y kuulutusi. Üks pärast iga mängu on liiga palju.
Wood Block Puzzle
Nii kõvasti, et kasutasin alati vihje nuppu. Sellepärast andsin sellele 2 tärni
Hea mäng, selged juhised, kena graafika ja ülekatted.
Jõudsin 1700. aastate tasemele ja nüüd on iga kord kordus. Ja üle 10 000 tasemega tähendab see lihtsalt, et pildid korduvad lõputult. Kui ma võidan teie mängu, siis ma võidan seda, ärge sundige mind korduvalt samu pilte kordama. Kuigi see oli lõbus, kuni see kestis.
Mäng on korras. Mulle meeldib see, et neil on erinevuste vahel navigeerimiseks piisavalt aega, sest mõnel pildil on erinevused äärmiselt väikesed ja raskesti märgatavad. Suumitegur aitab tohutult. Minu suurim probleem ei seisne mitte ainult selles, et seal on liiga palju reklaame, mis nõuavad selle tervikuna vaatamist, vaid need näivad lubavat ka lisatasusid vihjete näol ja neid esitatakse harva. Teisisõnu peavad nad olema vähem ihkad, pakkudes preemiaid, kui nad panevad meid pikki reklaame vaatama
Tahaksin anda sellele mängule rohkem tähti, kuid IGA KORD, kui mängite, on seal reklaam!! IGA KORD!!! SEE ON VÄGA tüütu, isegi kui reklaamid on lühikesed. Peab desinstallima 😞
Väga lõõgastav ja väljakutseid pakkuv mäng. Ka muusika on selline, et mõnda aega satub mängima. Ei mingeid taimereid ega trikke, liiga tühjad taskud. Soovitan kindlasti lõõgastava otsingumänguna. See parandab ka oskusi pöörata suurt tähelepanu detailidele.
Suurepärane graafika, rahustav muusika, lõbus erinevuste leidmine ja 5 sekundit on rohkem kui piisav aeg vihje teenimiseks.
Mäng ise on hea. Kuid kas teil peab tõesti iga mängu vahel kuulutus olema? Inimesed pöörduvad eemale reklaamidest, mida neile peale surutakse.
Liiga palju sundreklaame. Sunnitud reklaam pärast iga taseme läbimist. Rakenduste arendamise reegel nr 1 on mitte kasutada sundreklaame, vaid pigem pakkuda reklaame rohkemate preemiate teenimiseks. Nii on teil vähem inimesi, kes teie mängu desinstallivad🤷🏻♂️
Ma pole kunagi mänginud seda tüüpi, et leida erinevus ja ma arvasin, et mängin seda ka teistega, mida olen mänginud, mis mulle meeldisid, kuid kustutasin osa sellest, kuna see võtaks minu telefonis palju salvestusruumi ja siis nägin seda erinevust lisa ja siis ma ütlesin, et seda tundub väga lõbus mängida ja siis see allalaadimine on väga aeglane, nii et ma ootan endiselt selle allalaadimist, kuid ma mõtlen ikka veel, et mis siis, kui keegi lõpetab, teeb see, et mäng annab teile teise mängu mängima. Thxs, et mind aitasite.
Armasta pilte. Head "leia erinevus" mõistatused. Väga nauditav. Teie rakendus desinstalliti kogemata! Õnneks leidsin selle ja naudin teie mõistatusi tagasi. Sain uue telefoni ja tuli uuesti installida. Armastan seda endiselt!
See on hea, kuid ma arvan, et 3. taset on võimatu saavutada ja kas te, poisid, palun eemaldage reklaamid. See on hea mäng, kuid ma annan sellele 2 tärni
Find the Difference 1000+ levels Laadida uuema (2.15) tasuta APK - Nii ... the Difference 1000+ levels loodud Gamma Play Mobile arendaja Mõistatusmängud
Kena mäng, aga nii palju reklaame... Sellepärast annan 3 tärni... Väga lihtne mäng
Reklaam iga taseme järel pluss pidevalt hele reklaam ekraani allservas, mis ei tuhmu kunagi. Desinstallimine pärast 10-minutilist mängimist.
Zoek de verschillen 1000+ niveaus Puzzel uju
Trouve les différences - 1000 niveaux disponibles Réflexion pef
Nii palju lõbusaid mõistatusi. Ostsin välja umbes päeva pärast. Ma tõesti püüdsin seda välja jätta, kuna ma ei pahanda reklaamide vastu, kuid nägin reklaami sees reklaami. See oli natuke palju lol. See on tõesti lõbus, mõned on lihtsad ja mõned on teile silmad ette. Proovi seda
Umm, mida ma nüüd selle mängu kohta ütlen, see mäng on meie meeltele kasulik, see on igav mäng, kuid kuidas ma sellest mõtlen, see on ainult meelt värskendav mäng, mille enamik inimesi saadab reklaamile, mis laadib selle mängu alla või laadib selle mängu alla, kuid ainult see üks mäng on parim meelt värskendav mäng ühel päeval, kui ma laadisin selle mängu esimest korda alla ja siis mängisin seda mängu, siis oli see minu jaoks raske, kuid siis hakkas see mäng vaikselt hoobilt minema, aga siis jälle mängisin seda ja nüüd ma ei t metssiga sellega ♡
Select a week to see detailed chart. ... 2018-03-30 14:15, 659, 140, 179, 23, 2717, We grindin´ that 8 KD + 3x iOS loos ♥ Veelgi rohkem Fortnite looti
Väga lõõgastav. Olen avastanud, et need mõistatused on segu üsna lihtsatest ja raskematest, mida olen pidanud väga tähelepanelikult uurima. Mängin end iga päev vähemalt mõnel tasemel. Pean ka ütlema, et reklaamid mängude vahel on ainult 5 sekundit. Minul isiklikult sellega probleeme pole. Head tööd arendajad!
Trova la differenza 1000+ livelli Rompicapi laq
Erinevalt teistest rakendustest laaditakse see kiiresti. Selle rakendusega on parem vaadata videot aimu saamiseks, sest erinevalt teistest rakendustest annab see teile võimaluse saada 3 vihjet. See vähendab igavate videote vaatamise aega. Kuigi mõned võivad kurta, et peavad pärast igat taset videot vaatama, pole see suur probleem. See on ainult 5 sekundit pikk. Väike hind tasuta olemise eest. See on lõbus ja lõõgastav, suurepärane viis vaba aja veetmiseks.
Lõbus. Tõesti armsad pildid. Siiani olen ma lapsekingades, kuid olen kindel, et see hakkab muutuma raskemaks, kui ma selle mänguga edasi arenen.
Ma annaksin sellele 5 tärni, kui suudan jätkata mängimist, ületades 106. taseme. See ei võimalda mul läbida. Palun aidake. Suurepärane mäng
Tahtsin lihtsalt anda sellele 0 tärni, kui puudutan pilti, kus minu erinevus on hästi näha, see ei lasknud mul taset ületada, nii et jah
Temukan Perbedaan Lebih dari 1000 levels Teka-teki jnce
Armastan seda mängu, kuid kui jõudsin 702-ni, kuvatakse rohkemate tasemete allalaadimisel pidevalt tõrge. Sellest on peaaegu nädal möödas.
Ma ausalt öeldes ei oodanud sellelt mängult palju, aga olen muutunud sõltuvusse. See on palju kaasahaaravam ja väljakutsuvam, kui ma algselt arvasin. Mõned neist mõistatustest on üsna keerulised, mis tõstab väljakutset. Reklaamid ei ole tegelikult tüütud ega pealetükkivad. Mäng on sujuv ja lihtne. Suurepärane aja veetmiseks või siis, kui peate lihtsalt oma aju tühjendama. Soovitan kõigile, kes soovivad lõbusat mängu.
Godhyr - Streams List and Statistics · TwitchTracker
Ma ei anna tavaliselt 5 tärni, kuid pean ütlema, et see on parim erinevuste leidmise mäng, mida ma kunagi mänginud olen. Ajapiiranguta, vähesed reklaamid vajutage lihtsalt tagasinuppu ja reklaame pole, tasuta vihjed ja suurepärased pildid, mõned väljakutsed, kuid kindlasti üks parimaid, kui mitte parimaid erinevusi mängu wtg tegijaid.
Reklaamid pärast iga taset, ei aitäh
Tüütud reklaamid katavad sisu ja muudavad mängu mängimatuks!!
Sunnitud reklaamid, ei saa neist mööda... ära raiska oma aega. Edit: palju parem nüüd; reklaame on palju vähem ja neist saab kiiresti mööda minna. IKKA soovin, et oleks olemas tasuline versioon, et reklaamid saaks üldse ära jätta. Lõbus mängida. Suurepärane meile OCD tüüpidele!
Mõttetu mäng. 1048. voorus pole vahet, kuid erinevusi on siiski näha.
Tasemed lähevad aina raskemaks. Ei saa selle mängimist lõpetada. Muusika on lõõgastav, kuid vihjeid ei saa osta, mis on jama. Üldiselt ma armastan seda mängu!
Knife Hit Arcade uyyh
See on tore, kuid pärast 100. taset see ei tööta
Will, see on minu teine kord sellist mängu mängida, see meeldib mulle, kuid mõnikord on aeg, kus mul on vaja punkte, et teada saada, kus puudu on, ja ma ei liigu palju, vaid ootan uusi käike.
Viljandi Jk Tulevik X Fc Flora Tallinn
Näidatakse sobimatuid reklaame
Tore rakendus, kuid seda on mõnikord nii raske lahendada ja sellel pole kategooriaid ega reklaame 😒😒😒😒😒
Find the Difference 1000+ levels – Rakendused Google Plays
尋找差異1000+關卡 解謎 qdk
Ootasin mängu, mis on lihtsalt koomiksid, kuid sellel on tõelised pildid ja Photoshopitud erinevused. Mõnel tasandil on see üsna suur väljakutse.
Kõikidel mängudel on reklaamid, et need oleksid meile tasuta, kuid üldiselt rahustab mäng mind ja aitab keskenduda
Armastan seda. See on nii raske, et ma tahan mängida, aga sa pead jälgima iga liigutust.
Kolmas pilt oli aerofoto teelt kalju otsas koos kalju ja merega koos erinevate kivimoodustistega ülejäänud pildil. Kasutades suurendajat viimase erinevuse leidmiseks, ei leidnud ma seda ikka veel. Tüdinesin mõne aja pärast ja lihtsalt põrutasin samasse kohta, kuni mu südameelu oli ära kasutatud. Siis tahtis see, et ma maksaksin uuesti proovimise või järgmise pildi juurde liikumise eest. Samuti olge kerimisel ettevaatlik, kuna pidasin pilti kerimise katset ekslikult erinevuse märkimiseks. Maksab südame elu.
Lõbus, kuid liiga palju. Võib-olla 3 mängu reklaami kohta iga asemel. Vallaline. Mäng. Jälgitud. Kõrval. An. Reklaam....
尋找差異1000+關卡 解謎 qdk
Hea mäng. Kuid selle mängu taseme 744 probleem. Sellel tasemel on ainult üks erinevus. Kuid teil märgiti sellel tasemel viis erinevust. Me ei leidnud sellel tasemel muud 4 erinevust.
Jah, tõesti tore ja lihtne mäng, mida kõik pereliikmed mängivad